EOTN: Bronzed lady

2010-10-16 @ 19:19:00


Jag kan vara världens sämsta på att uppdatera, men i nuläget är det så att jag kliver upp så tidigt och är borta 11 timmar per dag och det gör att jag inte orkar göra något extravagant.
Men ikväll lade jag på lite skugga i alla fall.

Locket består av två bruna och en guldig skugga från min Sivanna palett som jag köpt i Thailand. För att sota ut det lite lade jag M/S Kakaw i globlinjen samt i yttre vrån.
Snygg, enkel men ändå lite speciell.

EOTN: Forest gold

2010-10-02 @ 19:59:38
Hade köpt grejer till middag och så vips blev vi medbjudna att gå ut och käka så vi kör istället på en superlyxig söndagsmiddag ;) Shit happens.
Jag har haft några timmar att döda så jag har verkligen tagit mig tid för sminket. Använt mig av mina abspöuta favoritfärger of all times. Allt (nästan) är lösa skuggor vilket jag tycker är väldigt svårt att jobba med och kräver lite pill så man behöver god tid på sig och jobba långsamt.


Med blixt.


Utan blixt.

Produktlista (från MUS om inget annat anges):
Eyeprimer Tinted
ELF Shimmer Palette
M/S Olive (matt grön som bas)
E/D Amazonas (en mörk regnskogsgrön med mycket skimmer)
FACE Eyedust Purpose (guldgrön som koncentrerats på den inre delen av locket)
E/D Panic (i ögonvrån)
M/S Muffin (highlight)
Cake Eyeliner Black
En grön kajalpenna från Yves Rocher
MaxFactor False Lash Effect.

Till detta behövs inga extravaganta kläder utan jag blir helsvart med lite guldaccesoarer.

Tjing

Day to night

2010-10-02 @ 16:30:55
Long time no seen, men så är det när man har mycket att göra.
Igår drog vi ut och dansade en sväng och för mig som hade varit på jobb hela dagen blev det att lägga på den befintliga maken.

Började med att skugga på mer av den lila jag hade... tyckte att det var så mycket men på foton med blixt så försvinner mycket av färgen... jag har i alla fall använt mig av en gammal palett från Loréal. En ljusrosa på det rörliga loket och en glittrig lilarosa skugga i globen. Och en enkel eyeliner.


Här har vi när jag drog på. Lade på mer rosa på locket och skuggade in M/S Dita från MUS i globen för att verkligen få djup i blicken. Lade även på mer eyeliner.


Den sista bilden var en sjuk grimasbild men man ser ändå min ögonmake väldigt bra. En make jag gillar och gärna gör igen.