Dag som kan bli kväll

2010-09-18 @ 18:59:26
Idag är det enkelheten som talar... en make för en dag på stan som lätt görs om till en kvällsmakeup.


Produkter jag använt mig av:
MUS Eyeprimer tinted
FACE Matte eyeshadow Chiffon
MUS Cake eyeliner Black
MaxFactor False Lash Effect

En kraftigt vingad eyeliner. Nu till kvällen får vi besök och för att enkelt göra om dagen till kväll tänker jag skugga in lite mörk skugga i globlinjen i form av MUS M/S Kakaw. Om det blir tal om utgång kommer jag även lägga på lite glitter för att piffa till allt...

I DIT IT (ej skönhet men whatever...)

2010-09-17 @ 22:18:28

I fem år har jag haft möjligheten att ta ett körkort. I två år har jag intensivt kört. I måndags klarade jag teoriprovet. IDAG klarade jag uppkörningen.

Om ni bara visste vilken börda det har varit att inte haft körkort. Nu är jag ÄNTLIGEN där. Det känns så fantastiskt och jag har verkligen slitit för det. Jag är så stolt över mig och ikväll firar jag... men godis och coca cola ;)

Tack till min underbara fästman som ställt upp och kört med mig i två år. Ingen har trott på mig lika mycket som du. Tack till E för att du stöttat mig under den här tiden, du känner mig så väl. Tack L för att du aldrig gav upp. Och tack till min körskolelärare Göran, det är ju du som lärt mig köra bil.

Tips: Inliner kajal by Isadora

2010-09-15 @ 21:16:01


Det här är IsaDora Inliner Kajal i färgen Blonde.
Tidigare svor jag vid min vita eyeliner när jag skulle fuska mig till pigga ögon men det kändes ändå onaturligt att vara helt vit i vattenlinjen. Men så köpte jag den här kajalpennan som är en hudfärgad kajalpenna. Den syns inte men den märks.
IsaDoras kajalpennor är krämiga till sin konsistent vilket gör den lätt att applicera. Var dock försiktig, den är ju nyvässad när man får den och då kan man lätt peta sig i ögonen (som jag gjorde).

Kostar ca 70:-

EOTD: Everyday smokey eye

2010-09-13 @ 13:44:47
Idag har jag haft en fotografering (igen) till en mycket spännande grej, kan dock inte berätta för vad. Jag valde en enkel vardagssotning med färger från Viva La Divas mix and match eyebrow dark.

Jag har använt mig av produkter:
MUS Eyeprimer tinted
Viva La Diva Mix&Match Eyebrow (den svarta och den grå)
MUS Cake Eyeliner Black
Isadora Inliner Kajal Blonde
MaxFactor False Lash Effect



Den svarta skuggan läggs längs den övre fransraden och suddas sedan ut. Över den svarta lade jag den grå skuggan och suddade den ordentligt med hjälp av liiite av den ljusaste i trion. Svart eyeliner längs övre fransraden för markering och under lades den svarta skuggan för ett mjukare intryck.
Har använt glasögon idag också (dock ingen bild på detta) och då är den här skuggningen perfekt.

Tjejfest!

2010-09-11 @ 15:52:04
Ikväll ska jag på tjejfest hos en god vän och är precis färdig med min egen make, snart kommer några av mina vänner och så ska jag göra i ordning dem.
Idag har jag en blå klänning och min make gick således i ett blått tecken...


Jag har använt dessa produkter:
MUS Eyeprimer tinted
ELF Shadowstick Grey
En mörkblå skugga från MAC, Thailand
Viva La Diva Mix&Match Eyebrow (både till bryn även den svarta som intensitetskugga)
MUS Cake eyeliner Black
Max Factor False Lash Effect




Ta det lugnt i lördagsnatten!

Hösten är här

2010-09-09 @ 18:45:25


Det här är en av mina favoritlooker i höst när det kommer till vardagssminkningar. Just här har jag lagt på extra då jag skulle på en fotografering.
Annars är mossiga, jordnära färger ledordet för mig när jag lägger ögonskugga till vardags i höst.
Själv föredrar jag skuggor med skimmer i då jag tycker de är lätta att arbeta med, sen tycker jag det är fint också.

I den specifika looken har jag använt färger från MAC, som är köpta i Thailand. Jag hade även lite bråttom så utsuddningen blev inte den bästa men det blev bra bilder från fotograferingen.

Jag tror ni förstår idén bakom makeupen i alla fall.

Välkommen till mig

2010-09-07 @ 21:59:01
Hej,
jag är ett make up freak som valt att börja ett nytt kapitel och skönhetsblogga. Den här bloggen kommer innehålla skönhet och framför allt mitt allra största intresse, smink.

Mitt intresse för skönhet har väl alltid funnits där men det är på senare år som jag börjat se det som en hobby. Jag blandar dyrt och billigt. Sminkar mig så gott som varje dag, det är en trygghet för mig att ha ett snyggt sminkat ansikte.

Om du vill se mig göra något speciellt eller har några andra funderingar, let me know.


Välkommen att dras in i skönhetens underbara värld, hoppas du kommer trivas!