Arkivet: Blue Fall

2011-03-24 @ 14:14:18
Jag har nyss fått "tillbaka" min dator... jag har inte haft något virusskydd på den i ca ett halvår men nu har den varit på rehab hos min pappa och är back in business. Så jag hittade ju en massa bilder som jag typ glömt att jag hade.

Den här looken sportade jag mycket under sensommaren/hösten, en riktigt snygg sotning i blått med bleka läppar. Just här är jag på semester i Göteborg med mitt hjärta.
Nu får ni se hela mitt ansikte också (hjälp) haha.

Jag minns inte riktigt allt jag använde av förklarliga skäl.
Elf shadowstick grey/smoke
En mörkblå skimmerskugga från Thailand
Svart eyeliner
Elf Mineral Lipstick runway pink
Rosa gloss

Den här looken måste jag göra igen snarast. Vet inte om den är så snygg när man är blek, men oh well.


Annars så avslutar jag imorgon sista teorikursen för terminen. På måndag startat jag en tioveckors verksamhetsförlagd utbildning som jag ser så mycket fram emot. Sedan är det bara en termin kvar till examen. Januari 2012 får jag min efterlängtade examen och då blir det antingen som socialarbetare (kand. sociologi) eller som socionom. Spännande!!

Fun, Blue & Purple Makeup

2011-03-20 @ 15:00:47
Igår var vi på festligheter, sminkade mig i all hast då jag hade 45 minuter på mig att äta och göra mig klar. Men jag hade redan bestämt vad jag ville ha så då var det omöjligt att byta idé haha.
Jag inspirerades av Make Up By TiffanyDs snygga Fun, Blue & Purple Makeup. Och jag kopierade rakt av i princip haha. Älskar den här looken och kommer definitivt göra den igen.





Använda produkter (Från MUS om inget annat nämns):
Eyeprimer tinted
Elf shadowstick smoke/grey
Turkos skugga från Thailand
M/S Dita
M/S Muffin
Cake eyeliner black
H&M Glitter eyeliner silver
Clinique High Impact Mascara

Makeup by MUS

2011-03-13 @ 15:34:53

Förra helgen var jag som sagt på Make Up Store och blev sminkad. Fick ett presentkort från en vän när jag gjorde i ordning henne för sitt bröllop.

Jag blev nöjd med sminkningen men även lite besviken. Jag har haft en tjej flera gånger som är hur bra som helst och väldigt noga med hygien. Det var inte denna tjej. Puderpuffen hon använde var redan använd innan (det syntes) och hon gjorde inte ren den och så även ögonfransböjaren, jag tycker att man exempelvis kan sprita böjaren när man har kund så den ser att allt är rengjort. Jag fick i alla fall några "break-outs" efter besöket så det var nånting som inte stämde... men i övrigt är jag nöjd. Älskar MUS produkter.

Har två bilder på hur det blev:



Efter bilderna togs fyllde jag i mina bryn mer då jag gillar väl markerade och ifyllda bryn.

Produkter som användes (som sagt bara MUS)
Hightechlighter Milkyway
C/S Meteor
E/D Lady
C/S Cupol
Glitter Ufo
Eyepencil black och silver soil
Cake eyeliner black
Tri Brow Colour
Max Lashes Mascara


Vad jag köpte kommer i ett annat inlägg

Februari-favoriter

2011-03-04 @ 11:50:56
Tänkte göra en liten februari-favoriter.
Februari var för mig en månad där jag fokuserade på en bra bas, markerade bryn och färgade läppar.
Jag kommer här nedan visa de produkter jag sällan gått ut utan.


(har ej tagit med puder och concealer på bild)


Maybelline Pure Liquid Mineral foundation - 020 Cameo. Det här är min absoluta favoritfoundation. Jag har provat många men den här har jag verkligen fastnat för, tror jag är inne på tredje flaskan nu. Jag har tidigare haft flaskan med Spf 15 men denna är den Spf 18 i. Många upplever att foundations med SPF gör ansiktet blekare när man tar fotografier med blixt men det gör inte jag, antagligen för att jag redan är så blek haha.
I alla fall, denna foundation är en flytande mineralfoundation vilket gör att den sägs vara bra för huden. Om det är sant eller inte låter jag vara osagt. Jag finner den dock täckande men ändå lätt på huden, den smälter in bra. Jag applicerar foundation med en pensel. Jag kan till och med skippa concealer vissa dagar och bara ha foundation, vilket är sensation då jag har ytliga blodkärl, acneärr och mörka ringar, i massor haha.
Jag har för mig att denna går på cirka 150-200 kronor, håll utkik efter erbjudanden på diverse butiker, de har ofta extrapris på den.



Viva La Diva Mix & Match Eyebrow colour - 1. Dark. Världens längsta namn på en produkt. Ja i alla fall som namnet anger så är det en ögonbrynsskugga. Den har tre färger och, ja, det är väl ingen hemlighet vilken jag använder mest hehe. Jag har som jag sagt tidigare väldigt mörka bryn och behöver således en mer grå skugga för att fylla i dem.
Jag har alltid varit en penntjej, vägrat använda skugga för att fylla i dem, men nu är det nästan tvärtom, jag är helt såld på den här produkten.
Den här månaden har jag också varit såld på mörka markerade bryn och då är den här produkten perfekt. Jag använder den grå för att fylla i brynet och ibland även den svarta för brynen och då är det precis i bågen för att få en markerad sådan. Den ljusa används i princip aldrig.
Jag använder även den svarta till sotningar.
Jag köpte min på en färja för typ 50 spänn men jag tror de går på ca 80:- i butik vilket är ett pangpris.



Isadora Bronzing Powder - #94 Matte Tan. Min lilla bebis, haha. Jag har alltid sagt att bronzers ska vara skimriga men så kom jag över denna lilla skönhet. Jag är fortfarande för skimriga bronzers på sommaren men på vintern är det inte lika kul att skimra då jag oftast är genomskinlig, inte snyggt.
Detta är alltså en bronzer som är helt matt. Jag använder det till det mesta och varje dag. Lägger det som shading, globskugga eller för att ge ansiktet en naturlig "bränna".
Priset på den varierar jag minns att jag köpte min för 89 kronor men du får nog lägga till en hundring då jag sett den för 189:- men säg nånstans mellan 120-200 kronor. Räcker i evigheter!


Isadora Inliner Kajal - 56 Blonde. Piggar upp vilka ögon som helst. Läggs i vattenlinjen och gör att ögat ser piggare ut vilket i sin tur gör att Du ser piggare ut. Används i princip varje dag. Med eller utan mascara. Guld.
Ca 90:-


Elf Lipstick - Gypsy. Mitt favoritläppstift for the moment. Ger en riktigt härlig mörk rosa färg, bra för oss som inte gillar röda läppar. Jag vet att hylsan ser äcklig ut, jag har tappat den i golvet så stiftet har gått av men jag gillar det så mycket att jag inte vill kasta det. Minuset med detta stift är att det uppstår små korn som man måste pilla bort. Färgen är matt och kan upplevas lite torr men den är så sjukt snygg att det gör mig inget.
Pris ca 18:- (helt sjukt pris också)



Det var mina februari-favoriter och det är såhär man har sett mig i februari. Kanske lite eyeliner och mascara men mycket sällan.

Imorgon ska jag till MUS och uttnyttja ett presentkort jag fick så jag ska bli sminkad men jag är såklart mest där för alla grejer man får :)