Yesterday makeup!

2011-10-16 @ 11:40:07

Blir mobilbilder idag för jag glömde ta kort innan jag drog. Dessa bilder är från inatt när jag kom hem, hehe.

Den här makeupen har ni sett tidigare, en ripoff av MakeupbytiffanyD som jag har uppdaterat lite. La till lite rosa och hade glitter över hela kalaset. Fick många komplimanger igår :) kände mig väldigt snygg måste jag säga. Till detta hade jag en svart transparent skjorta, svarta byxor och boots :)

Update

2011-10-15 @ 13:24:03
Haft en mördarvecka till. Har så sjukt mycket att göra i skolan så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allting... eller jag vet inte om det är mycket att göra men det är mycket att läsa och det är så svårt och jag förstår nästan ingenting. Jobbigt, och det är sista kursen innan uppsatsen och det känns som jag aldrig kommer att bli klar.
Till råga på det så åkte jag på en rejäl förkylning också men allt som hör till. Den har nu börjar släppt och idag är första dagen jag kan andas när jag äter haha.
Ikväll ska jag fira en vän som fyller år och jag har tänkt göra en favorit i repris när det gäller make-up som i sin tur är en rip-off på en youtube-gurus makeup. Ska uppdatera den också så får ni se resultatet ikväll ;)
Här kommer en bild från förra helgen när var ut med några kompisar.
'
Det var verkligen en annorlunda sminkning (för att vara mig) men jag blev så nöjd och tyckte jag var snyggast på hela stället :D
Jag brukar ha den inställningen när jag går ut för man mår så mycket bättre och det syns också på en.
Nu ska jag iväg och shoppa med mannen i mitt liv och sen ska han spela innebandy.
Tjolahopp!!

Cut Crease

2011-10-07 @ 22:34:14
Ikväll kör jag en väldigt annorlunda look... för att vara mig. Jag är ju annars den mörka sotningsbruden när det kommer till kvällsmakeup. Men ikväll kände jag för detta. Det är en pinup-insprierad makeup, men jag rockar till det med massa volym i håret och en rockig outfit. Tekniken är i alla fall en "cut crease" vilket enkelt innebär att man avdelar globlinjen från locket med olika färger. Jag hade kunnat göra det skarpare men, äsch jag är nöjd.
RÖDA LÄPPAR (WHAAAT!? Haha)
Produktlista (från MUS om inget annat anges):
Ansikte:
Base prep
Isadora High Performance foundation - Diamond Beige
Loose Powder Milk
Isadora Bronzing Powder Matte Tan
M/S Kakaw (som shading)
ELF Studio Blush Tickled Pink
Ögon:
Eyeprimer tinted
En blandning av beiga skuggor - 88palett (till locket)
Tre bruna skuggor och en svart - 88palett (till globlinjen)
ELF Cream eyeliner Black
Svart kajal ??
Clinique High Impact Mascara
Läppar:
ELF Lipstain Carpet (!?)

Been there

2011-10-05 @ 21:01:59
Jag och min fina vän (som jag saknar såå mycket)
Jag har lite tappat lusten för det här med smink, på grund av en sak och det är att jag har så dålig hy för tillfället. Jag vet inte riktigt vad som hänt men jag antar att jag är i en sån period i livet. Att jag sedan är riktigt stressad, äter riktigt dåligt (alldeles för mycket socker) och tränar alldeles för lite spelar väl en stor roll också. Jag har verkligen riktigt kass hy just nu. Jag hoppas såklart att detta ska vända och då kommer jag att visa mig själv lite mer i bloggen också, just nu har jag alldeles för dåligt självförtroende för det.
Jag pluggar för tillfället sista terminen på högskolan, snart har jag äntligen uppfyllt min dröm efter år av slit. Snart står jag där med min examen i handen. Lycka!

Nya glasögon!!

2011-10-01 @ 10:48:08

Testar nya appen :) har iallafall fått nya glasögon i veckan. Tre par för 2000:- som hittat och jag är supernöjd!!