Guld och lila

2011-11-26 @ 20:17:29

Kvällens makeup. M/S Dita och en gul skugga från Isadoras palett Delirious :)

Trevligt!!

2011-11-13 @ 01:57:59

Trevlig kväll. Hemma tidigt (var hemma för ett par timmar sedan) ska hälsa på svärfar imorn!!!!!

Festis!

2011-11-12 @ 17:02:57
En snabbis, ska iväg på en överraskningfest för fästmannens chef. Har en fantastisk klänning från BikBok. Sminket går i lila, sotat och fint. Använt mig av E/D Latin (sååååååå fin). Håret lockat och uppsatt. See ya!

A simple smoke eye

2011-11-04 @ 21:43:40
Måste ju fira att tentan är över, inlämnad och redan bortglömd :) Lite vin, härligt sällskap och ett lyckligt inre, vad mer kan man begära. Drog en enkel svart sotning.
Svart kajal, matt svart skugga och mascara. Bättre bilder kommer imorgon. Blev dock inte så bra med systemkameran, varför blir matta svarta skuggningar gröna med blixt??

Sista rycket

2011-11-04 @ 10:27:29

Såhär ser mitt köksbord ut för tillfället. Kaos. Såhär ser det även ut i mitt lilla huvud. Kaos. Bara två sidor kvar sen ska helvetet lämnas in. Vin ikväll är givet!!! :)

Att snart vara färdig i skolan!!!!!

2011-11-01 @ 20:34:03
Jag skäms nästan lite över att jag inte publicerar inlägg mer regelbundet. Jag har faktiskt sminkat mig rätt kreativt på sistone. Även om jag kanske inte använt så himla mycket ögonmakeup så har jag lekt mycket mer ansiktsformen med countoring. Kanske borde göra ett sådant inlägg.
Iallafall så finns det absolut ingen tid för det den här veckan. Jag har hoppat in och arbetar extra som biståndshandläggare och har även en hemtenta på det. Så jag arbetar mellan 7-16 och skriver tenta mellan 16-19 på arbetet och fortsätter hemma tills jag måste sova för att få tillräckligt med sömn till nästa dag.
Men på fredag skickar jag in tentan och håller alla tummar som går för att det är den absolut sista tentan jag skriver för utbildningen. Nästa vecka börjar C-uppsatsen och i januari beräknas jag vara färdigutbildad socialarbetare. Helt sjukt! 3½ år har gått sedan jag påbörjade utbildningen och nu är slutet nära. Det är så häftigt och magiskt. Jag har gått från en osäker liten drömmare till en professionell, utbildad tjänsteman som får vara med och göra skillnad. Just nu får jag ge äldre människor möjligheten att åldras med värde. Det är så fantastiskt.
Min bästaste bästis och jag för 1½ år sedan. Du är min klippa. Du tror alltid på mig. Tack för att Du finns!!!