Min t

2011-02-22 @ 15:59:09
Finns det något bättre än när Liten sitter i ens famn, vänder sig om, tittar en rakt in i ögonen och fyrar av världens leende med alla sju tänder synliga!? Älskade barn vad du är vacker!

EOTN: One night of passion

2011-02-19 @ 16:50:53
Ska som sagt iväg på födelsedagsfest ikväll och nu har jag en bildbomd på sminket åt er :)




Med blixt

Utan blixt

Jag har gjort en lite annorlunda sminkning idag, eller ja för mig annorlunda i alla fall.
På ögonlocket ligger två silverskuggor. Jag lade sedan ett streck med en vit eyeliner som fick bli min guideline för det lila. Med hjälp av en snedskuren borste lade jag M/S Dita och suddade inåt och i globen. Packade sedan på Dita lite lätt in mot ögonlocket. Svart eyeliner och mascara.
Basen är en krämskugga från Elf:s Shimmer palette. Eftersom Dita är en matt skugga skär det sig med skimriga silvriga så en skimmerbas gör således även skuggan skimrig.

Produkter:
MUS Eyeprimer tinted
Elf Shimmerpalette (vit)
Sivanna Colors två silverskuggor (även lite svart)
M/S Dita
Elf cream eyeliner black
Max Factor false lash effect

Tog även bild på mina kinder

Med blixt

Utan blixt

Markerat kindbenen kraftigt med MUS Blush Sand. Liiiiiiiite rosa blush på äpplet från Sivanna Colors och sedan lade jag Elf Warm Bronzer som highlight. När jag ska iväg sedan lägger jag nog lite från shimmerpaletten där också.

Mina läppar kan jag ju tyvärr inte göra så mycket åt idag så ja de får se ut som de gör, svullna och dana.

Nu: Innebandy. Heja IK Brynäs :D

Miss those summer nights

2011-02-19 @ 15:10:49


Jag längtar efter sommaren. Speciellt när man ser såna här makeuper. Den här bar jag en försommarkväll den 5 juni. Japp det kommer jag ihåg för det var då mitt hjärta Thelma föddes.

Minns inte produkterna men jag körde ofta på den här typen av make i somras. Guldigt och glittrigt och somrigt.
Love it.

Tentan då? Ja den där förbannade tentan. Svåraste tentan jag skrivit. Måste ha rätt på 4 av 6 uppgifter, jag svarade bara på fyra vilket innebär att jag inte har så mycket att diffa på. En fråga skrev jag bara massa blaj, så ja just nu känns det rätt kört.

Till råga på detta har min kropp bestämt sig för att kriga med mig. Min tredje omgång munsår sen nyår. Jag är van men inte att det kommer såhär ofta. Den här gången bestämde sig härligheten att bosätta sig mitt på överläppen, två stora fina blåsor (jag får aldrig mindre än två). Jag hatar verkligen tentor...

Men som plåster på såren kom mina fina vänner över på middag och vi drack vin i massor. Åt en delicious middag i form av kycklingfilé späckad med vitlöksost inlindad i bacon och penslad med chili creme fraiche tillsammans med potatisstuvning och vitlökssås. Till efterrätt åt vi gino på kiwi, banan och jordgubb.

Ikväll ska jag och min lövbiff sticka till en vän som har födelsedagsparty. Weho

EOTD: Exaaaaaaaam

2011-02-18 @ 10:33:45


Nu ska jag iväg och käka lunch med tjejerna och efter det ska jag skriva tenta from hell... det kallar jag visserligen alla salstentor men nu känner jag ångest. Jag har aldrig kuggat en tenta men jaa, nångång ska väl vara den första.

I alla fall, jag ville vara fin dagen till ära (gör alltid bättre ifrån mig om jag känner mig fin)

På locket har jag lagt Face Matte Eyeshadow Chiffon och sotat i ytterkant med M/S Kakaw. Lite liner och mascara. Done deal.


Wish me luck!!

Varför dålig uppdatering?

2011-02-17 @ 15:21:12

This is the reason...
Imorgon har jag tenta i (håll i er nu) Organisation, samverkan, kommunikation, ledarskap och konflikthantering. En fyra veckors kurs, en salstentamen av hemtentakaraktär, fyra timmar och inga poäng.
Tur att jag har min almanacka med mig så jag kan titta på min älskling T hela tiden :)

Jag har inte tvättat håret på en vecka, för att det tar så lång tid och då hinner jag inte läsa. Så jag har med andra ord haft ännu mindre tid att sminka mig.

På måndag kommer min älskade bror, svägerska och ljuset i mitt liv, lilla T. Älskade barn vad jag längtar efter dig!!